Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Párazáró szalag

Párazáró szalag a felső, szintben magasabban fekvő lemezvégek zárására. Öntapadós kivitelű. Felragasztása után erre a lemezvégre kerül az alumínium U végzáró profil vagy a PC-U végzáró profil.

Választható 6-10-16-25 mm vastagságú lemezekhez.

Páraáteresztő szalag

Páraáteresztő szalag perforációval ellátott öntapadós kivitelű fólia az alacsonyabban fekvő nyitott lemezvégek lezárására szolgál. Ívelt lemez esetében mindkét nyitott lemezvégre ez a szalag kerül, biztosítva a szellőzést. Az így leragasztott lemezvégekre minden esetben alumínium vízorros végzáró profil kerül.

Választható 6-10-16-25 mm vastagságú lemezekhez.

Alumínium U végzáró profil

Alumínium U végzáró profil a felső, szintben magasabban fekvő párazáró szalaggal leragasztott lemezvégekre. Megvédi a szalagot a mechanikai sérülésektől, valamint merevíti a lemezt.

Választható 6-10-16-25 mm vastagságú lemezekhez.

PC-U végzáró profil

PC-U végzáró profil a felső, szintben magasabban fekvő párazáró szalaggal leragasztott lemezvégekre. Megvédi a szalagot a mechanikai sérülésektől, valamint merevíti a lemezt.

Választható 6-10-16 mm vastagságú lemezekhez.

Alumínium vízorros U végzáró profil

Alumínium vízorros U végzáró profil az alsó páraáteresztő szalaggal leragasztott lemezvégekre. Ívelt lemez esetében mindkét páraáteresztő szalaggal leragasztott lemezvégre ez a profil kerül. Megvédi a szalagot a mechanikai sérülésektől, valamint merevíti a lemezt.

Választható 6-10-16-25 mm vastagságú lemezekhez.

Fektető profilgumi

Fektető profilgumi megóvja a lemezeket a hőtágulásból fakadó mozgások következtében keletkező kopásoktól, valamint alumínium leszorító profilos toldásnál ez a profilgumi a vízszigetelés utolsó rétege. Öntapadós kivitelű. 50 mm széles.

Fektető szivacsprofil

Fektető szivacsprofil megóvja a lemezeket a hőtágulásból fakadó mozgások következtében keletkező kopásoktól. Öntapadós kivitelű. 30 és 50 mm széles profilok.

Alumínium leszorító profil

Alumínium leszorító profil speciális kialakítással a lemezek szakszerű leszorításához, illetve toldásához. A profilok két szélén lévő nútba EPDM tömítő gumiprofilt kell behelyezni. A leszorító profil rögzítése a tartószerkezethez speciális EPDM tömítésű alátéttel rendelkező csavarral történik. A lecsavarozás 30-40 cm-ként ajánlott.

50 és 6 mm széles profilok.

Tömítő profilgumi

Tömítő profilgumi az alumínium leszorító profil két oldalsó nútkiképzésébe kell beleilleszteni. A gumi hosszabbik talpa kifelé nézzen. Nem javasolt húzni, mert megnyúlhat, és ezáltal veszíthet vízzáró funkciójából. 

PC-H toldó profil

PC-H toldó profil a lemezek toldására alkalmazható. Keresztirányú alátámasztás esetén javasolt a használata az alumínium leszorító profil helyett.  Ezt a profilt viszont ne használjuk íves felületek kialakításához, mert az élek hullámosodása beázáshoz vezethet.

Választható 10-16 mm vastagságú lemezekhez.

EPDM gumitömítésű leszorító alátéttel

EPDM gumitömítésű leszorító alátéttel szerelt rögzítő csavarok fa és fém tartószerkezetekhez többféle méret és típus választékban.

A toldó profilok és a lemezek közbenső leszorításához.

Beépítési segédlet üregkamrás polikarbonát lemezekhez

Töltse le szerelési segédletünk PDF formátumban

Beépítési segédlet borító 

Kérdése van? Segítünk! Keressen minket bizalommal!   Kapcsolatfelvétel